Hocaköy Ortaokulu

WEB https://inegolhocakoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HOCAKÖY MAH. HOCAKÖY-DOĞANYURDU CAD. NO: 1 İÇ KAPI NO: 2 İNEGÖL / BURSA
VİZYON : “HAYALLERİNİN PEŞİNDE BİR NESİL” anlayışını vizyon edinerek her yeni düşünce bir uygarlığın; her eğitimli insan çağdaş ve güçlü bir Türkiye’nin müjdecisidir diyoruz.
MİSYON : Okulumuz, Anayasada ve Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan kendisi için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını bulunduğumuz çevrenin koşullarını da dikkate alarak etkili ve verimli bir şeklide uygulamaktadır. Eğitim-öğretimde kaliteyi artırmamızın amacı, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, evrensel insani değerlere saygılı, kendimize, ailemize, vatanımıza ve ulusumuza yararlı bireyler olmaktır. Bu amaç bizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim Yapılmaktadır
Saatler : 08.30 - 17.00
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Yaklaşık 300 haneli bir mahallede bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 2 km uzaklıkta olup, sabah 06.00´dan gece 24.00´a kadar saat başı karşılıklı minibüs mevcuttur.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :